Italiaanse verzorgingsproducten die je nog niet kent

Toen ik van Sardinië naar Nederland vloog, ben ik nog even de Duty Free shop ingedoken op zoek naar Italiaanse verzorgingspareltjes. Alles in Italië is mooi en goed, zo ook hun verzorgingsproducten. Dit zijn mijn favoriete merken.

FaceD

FaceD is de Italiaanse versie van The Ordinary met goede en betaalbare producten. Hun skincare routine is gebaseerd op de tijd die je ’s ochtends en ’s avonds hebt. Uitslapers kunnen bij FaceD terecht voor een tweeminuten skincare routine. Als je wat langer de tijd hebt, kun je met meer crèmes en maskers aan de haal. Ook richten ze zich op de man die niet vies is van huidverzorging. Alle producten van FaceD zijn gecertificeerd en goedgekeurd door dermatologen. Je vindt FaceD op de vliegvelden en online.

PUPA

PUPA, het make-up en verzorgingsmerk uit Milaan, draait al iets langer mee in Nederland en hun make-up kun je gewoon bij de drogisterij halen. De verzorgingsproducten zijn in Nederland nog niet zo populair, maar in Italië is dat wel anders. Van tanning crèmes tot push-up borsten-gel; PUPA doet er alles aan om je strak en gebruind in je bikini te krijgen. Populair bij PUPA is de Cleansing Balm Zero Residu die zelfs watervaste make-up eraf haalt. De verzorgingsproducten van PUPA zijn ook online te bestellen.

Diego Dalla Palma

Diego Dalla Palma is een make-up en verzorgingsmerk uit Milaan. Zoals Italië bekend staat om het pure eten, staat Diego Dalla Palma om hun cleane producten. Alleen de beste, eerlijke ingrediënten zijn goed genoeg. Diego Dalla Palma bevat geen belastende stoffen die de huid irriteren en in hun producten vind je geen zware metalen. De producten zijn dierproefvrij en gemaakt met respect voor de omgeving. Van make-up tot haar- en gezichtsverzorging en zonnebrand. Je kunt Diego Dalla Palma online bestellen.

Acca Kappa

Acca Kappa gaat al een tijdje mee. De familie Krüll is het bedrijf in 1869 begonnen en sindsdien staan er al vier generaties aan het roer. Acca Kappa heeft een passie voor eenvoud maar wel met een authentieke schoonheid die terug te zien is in ieder product. Ze bieden luxe tanden- en haarborstels, haar-, gezicht- en lichaamsverzorging. Er wordt ook aan de man gedacht met baardensets en frisse, lichte parfum. Alle producten zijn geïnspireerd door de geuren van de bloemen en planten uit Italiaanse tuinen. Alle Acca Kappa producten worden exclusief in Italië gemaakt, dat zie je ook wel aan de prijs. Je vindt de flagship store in Milaan en het merk is verder te vinden in de mooiste Italiaanse boetieks, op luchthavens en online.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @accakappaofficial