Holy Moly Pizza maakt verse pizza’s recht voor je deur

Ik bestel iedere week pizza en dat komt voornamelijk omdat ik voor Italiamo schrijf. Als je iedere week over alle hotspots, het eten en drinken mag schrijven, krijg je trek. Wat wil je dan het liefst? Juist, pizza. Helaas wordt mijn pizza altijd koud afgeleverd en moet ik hem zelf nog even in de oven doen. Zo gepiept natuurlijk, maar als je voor een paar tientjes aan pizza besteld, wil je toch eigenlijk wel dat-ie warm wordt afgeleverd. Wat nou als de pizza kraakvers voor je huis gemaakt wordt… een wilde droom? Nee, Holy Moly Pizza maakt het mogelijk.

Holy Moly Pizza voor je deur

Ik snap dat je denkt dat ik een grapje maak, want hoe kan een pizza nou voor jouw deur bereid worden? Holy Moly Pizza is een pizzeria op wielen. In een kleine bestelbus komen ze voor jouw deur de pizza maken. Zo komt-ie vers en loeiheet uit de oven bij jou op tafel. Via de website kun je bestellen en je hebt keus uit zeven verschillende pizza’s, van de beroemde pizza margherita tot eentje met prosciutto. Ze hebben zelfs een vegan pizza en een toetje toe, natuurlijk tiramisu. Bovendien worden er bij Holy Moly Pizza alleen kakelverse ingrediënten gebruikt, dus geen kunstmatige geur-, kleur-, en smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

Zo’n pizza on wheels zal wel een duur grapje zijn? Dat valt wel mee. Net zoals bij andere pizzeria’s betaal je tussen de €12 a €17 euro voor een pizza en de bezorgkosten, of eigenlijk bereidingskosten aan de deur, zijn zo’n €4,75. Het enige wat je moet doen is twee stuks bestellen. Het busje van Holy Moly Pizza is nu alleen nog in Amsterdam te vinden, maar er zijn plannen om uit te breiden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door HOLYMOLY.PIZZA (@holymoly.pizza)