Je kunt nu een espresso martini-chocoladereep kopen

Hands Off My Chocolate heeft een nieuwe reep gelanceerd, lezen we bij onze collega’s en buongustai van Favorflav. En dat is goed nieuws voor fans van de razend populaire espresso martini-cocktail. Deze nieuwe reep is namelijk een chocolade versie van de ‘Esma’.

Vegan chocolade

Het merk met de bekende ronde afbreekstukjes lanceerde eerder populaire smaken zoals Red Velvet, Cookie Dough en Fortune Cookie. Wij voorspellen dat de nieuwe Espresso Martini-chocoladereep een nog grotere hit gaat worden.

Ook deze reep is vegan, maar geloof me: daar proef je niets van. Wat je wel proeft? Koffie en karamelstukjes – dit laatste geeft de Espresso Martini-reep een crunchy bite. Dronken word je er niet van, de reep bevat geen alcohol.

Nog eentje: Lemon Pie

Naast de Espresso Martini-reep introduceert Hands Off ook nog een heerlijke Lemon Pie-chocoladereep. Deze is gemaakt van onder andere plantaardige witte chocolade met speculoos crumble en frisse stukjes citroen.

De nieuwe Lemon Pie en Espresso Martini-reep zijn vanaf nu voor €2,79 verkrijgbaar bij Jumbo en via hands-off. Vanaf 13 mei volgt Albert Heijn.

Bron: Favorflav