20 films en series voor het betere Italië-gevoel

Oooh, wat zou ik er veel voor geven om op vakantie te gaan. En dan geen persreis (die vruchten mag ik gelukkig vaak plukken) maar een zorgeloze. Een redelijk alternatief is wat mij betreft er af en toe bij wegdromen. Zo heb ik in een week tijd voor de tweede keer The Bold Type uitgekeken en wil ik weer naar New York, en keek ik Verliefd Op Cuba, die ik verschrikkelijk vond, maar nu wil ik dus wel naar Cuba.

Maar eerst, eerst wil ik naar Italië. En daar heb ik deze 20 redenen voor.

1. Eat Pray Love
2. The Lizzie McGuire Movie (ja sorry, maar die móet er toch bij?)
3. The Talented Mister Ripley
4. EuroTrip (again: sorry)
5. The Two Popes
6. Letters To Juliet
7. La Dolce Vita
8. La Vita è Bella
9. Spectre
10. Call Me By Your Name (al weet ik niet of ik deze nog kan kijken na het Armie Hammer-drama)
11. When In Rome (versie met Josh Duhamel en Kristen Bell)
12. Only You
13. When In Rome (versie met Mary-Kate & Ashley Olsen, blijft leuk)
14. The Godfather
15. A Bigger Splash
16. The English Patient
17. A Room With A View
18. Under The Tuscan Sun
19. Quantum Of Solace
20. The Tourist

Beeld: Eat Pray Love