Reishack: zo omzeil je rijen op Schiphol

De vakantieperiode is begonnen en dat is te merken: het is complete chaos op Schiphol. Jep, de tenten staan buiten alweer klaar en de rijen stapelen zich op. Helemaal ruk, want er is niets zo vervelend als je welverdiende vakantie beginnen met uren wachten tot je door de security bent en dat je er vooraf rekening mee moet houden dat je misschien wel vier à vijf uur van tevoren op Schiphol moet zijn en dan alsnog moet stressen dat je je vliegtuig misschien mist.

Gelukkig heeft Schiphol nu een soort van oplossing gevonden: je kan online je eigen tijdslot boeken. Dit kun je vanaf drie dagen voor vertrek gratis online doen, zodat je een eigen tijdslot hebt voor het moment dat je door de security mag. Het is wel belangrijk dat je je echt aan het tijdslot houdt, want als je te vroeg of te laat bent kom je niet binnen en moet je alsnog in die ellenlange rij gaan staan.

Vandaar dus deze tip van de dag: boek dat slot lekker gratis online via de website van Schiphol, dan ga je een stuk meer ontspannen richting dat vliegveld en kan het genieten van de vakantie gelijk al beginnen. Buon viaggio!

Bron: Amayzine