Te leuk: SMEG lanceert samenwerking met Dolce & Gabbana

De spullen van SMEG zijn vaak al de eyecatcher in menig keuken, maar deze samenwerking maakt hun items nog even iets bijzonderder. Ze hebben namelijk weer een collectie gelanceerd met Dolce & Gabbana. ‘Weer’ inderdaad, want dit is inmiddels al de vierde keer dat deze merken de handen ineen slaan.

De nieuwste collectie heet Blu Mediterraneo en die is denk ik mijn favoriet tot nu toe. Zoals de naam al zegt was de inspiratie hiervoor de Middellandse Zee: er worden veel tinten blauw gebruikt, gemengd met wit.

In de nieuwe collectie zit onder andere een broodrooster, een sinaasappelpers en een waterkoker. Maar natuurlijk mag ook de iconische koelkast niet ontbreken, en te leuk: die hebben ze nu ook in een kleine variant. Jep, je snapt het al: ik wil dus echt álles van deze collectie.

Dat zal een duur grapje worden, want de prijzen zijn niet mals. Reken maar op zo’n 600 euro voor een waterkoker. Tsja, je moet er wat voor over hebben natuurlijk. Voor nu is deze nieuwe collectie verkrijgbaar bij de speciale Dolce & Gabbana Casa Boutiques en wie weet zal-ie ook online komen te staan.

Bron: Amayzine