Dit huis wil je nú boeken

Een van de migliaia redenen dat ik Italiamo.nl een bijzonder goed idee vond is dat ik altijd behoefte heb aan gecureerde Italië-content. Een plek waar je geadviseerd wordt door mensen met min of meer dezelfde smaak. Dat je weet: als zij het leuk vindt, dan ik ook. Want hotelletjes en huurhuizen kunnen in het echt nog wel eens een tikje tegenvallen.

Daarom tip ik je nu een huis van Nice2Stay, sowieso een geweldige site als je van mooi ingerichte huizen en luxe houdt. Maar hoe geweldig is dit stulpje op Sicilië? Op hink-stap-sprong-afstand van de zee. Als jij met je pootjes wat verkoeling zoekt, kun je gewoon een Aperol Spritz bestellen bij je teerbeminde die in de buurt van de keuken staat.

En voor degenen met een kwallenfobie is er ook een echt zwembad. Met uitzicht op zee dus. En oh jee, nu moet ik echt aan de beademing, dat zwembad is dus ook nog eens verwarmd. En oh jee 2: het ligt vlakbij Portopalo en laat zich daar nu het beste restaurant van de wereld bevinden. Tenminste, volgens Giorgio Locatelli. Maar als je het over goed gecureerde content hebt kun je Giorgio Locatelli waar het om culinaire toppers gaat prima als kompas gebruiken.

Beeld: Nice2Stay