Binnenkort op Netflix: Framed! A Sicilian Murder Mystery

Bijna kunnen we weer wegdromen op Sicilië, want het tweede seizoen van Framed! A Sicilian Murder Mystery komt eraan. Morgen staat-ie online, dus het aftellen is bijna gedaan. Bij mij in ieder geval wel, want het eerste seizoen (dat in januari 2022 uitkwam) vond ik echt zó leuk. Ken je de serie nog niet? Lucky you, want dat betekent dat je het eerste seizoen nog tegoed hebt.

Framed! A Sicilian Murder Mystery

Anders dan je misschien zou verwachten bij de titel is het geen drama, thriller of horrorserie, nee, het is een Italiaanse comedyserie. En hij is écht leuk. De serie draait om het Italiaanse duo Ficarra en Picone die per ongeluk getuige zijn van een moord. Ze proberen er onderuit te komen, te bewijzen dat ze onschuldig zijn, maar elke stap die ze zetten brengt hen alleen nog maar meer in de problemen. En jep, dat speelt zich dus allemaal af op het prachtige Sicilië.

Kijk de trailer hieronder zelf maar, mocht je nog twijfelen, en geef sowieso het eerste seizoen een kans, al kun je dit tweede seizoen ook prima kijken als je dat nog niet gedaan hebt. Ik kan in ieder geval niet wachten tot het 2 maart is.

Beeld: Netflix