Onze Amayzine-zussen geven een mooi Italiaans beautypakket (t.w.v. €195) weg

Tradities moet je in ere houden, zeker als het kersttradities zijn. Daarom zitten onze zussen bij Amayzine al vanaf september te broeden op de allerleukste cadeaus om weg te geven tijdens de adventperiode. En vandaag geven ze een mooi Italiaans beautypakket weg, dat we jou ook gunnen als Italiamo-lezer.

All I want for Christmas is… Knowledge Sublime Skin Kit van Comfort Zone (tvw 195)

Als veganist is het soms best lastig shoppen in het beautyschap. Heb je een hart voor de wereld, dan is het Italiaanse Comfort Zone jouw merk. Het is gemaakt in Italië (vinden wij sowieso leuk) uit herbruikbare bronnen en het gebruikt een recycleerbare CO2-gecompenseerde verpakking. Bovendien is het allemaal dermatologisch getest en dus geschikt voor veganisten. En oh ja, het is dus ook nog eens heel goed.

Wat zit er allemaal in deze een-na-laatste Advents-gift

Een complete, replumping schoonheidsroutine die is ontwikkeld om de tekenen van veroudering tegen te gaan. Het ontwerp viert “de kennis”, hier vertegenwoordigd door lezen, een praktijk die ons dichter bij kennis brengt en onze geest verruimt.

Over Sublime Skin:

Tekenen van veroudering verschillen afhankelijk van leeftijd en levensstijl. Sublime Skin zorgt ervoor dat je oplossingen hebt om ze in de verschillende fasen van je leven tegen te gaan.

Dankzij ingrediënten van natuurlijke oorsprong en high-tech ingrediënten wordt de huid steviger en strakker zodra de eerste rimpels zichtbaar worden. De gezichts- en oogcontouren worden beschermd tegen huidveroudering en pigmentvlekken worden gecorrigeerd. Sublime Skin herstelt de huid wanneer deze dunner en kwetsbaarder wordt na de leeftijd van 50+.

Met Archi-Lift en Cell-Support Technology™, AHA’s + vitamine C, Peptiden en Tri-White Complex, maakt Sublime Skin de huid weer steviger en strakker, wat zorgt voor een zichtbaar liftend, verhelderend effect.

En je wordt vast blij als je hoort dat het vrij van siliconen, dierlijke derivaten, minerale olie en kunstmatige kleurstoffen is. Ik in ieder geval wel.

Wat je moet doen

Om kans te maken op deze set van Comfort Zone hoef je alleen maar hier je gegevens in te vullen op Amayzine en te duimen dat je morgen een mail krijgt. In bocca al lupo!