Voor deze Italiaanse show kun jij VIP-kaarten winnen!

Zeg Sicilië, Italiaanse recepten van grootmoeder, verhalen over Italië, ter plekke koken en proeven, zingen en een hebberigmakende goodiebag en je hebt ons. Vanaf Sicilië had je ons eigenlijk al. Casa Caminita is een voorstelling waarbij het uitbundige gezin van Giovanni Caminita je avond vult met eten, muziek, recepten en verhalen. En het allerleukste? Onze collega’s en buongustai van FavorFlav geven gratis VIP-kaarten weg!

Casa Caminita on tour

In de nieuwe theatershow Casa Caminita on tour neemt Giovanni je mee naar zijn Sicilië, waar hij tot zijn achttiende heeft gewoond voordat hij naar Nederland kwam. Geheel op z’n Italiaans is het een bijzondere en chaotische show boordenvol verhalen over oma, heerlijk eten en heel veel muziek. Als een echte Italiaan deelt hij zijn podium het liefst met zijn eigen famiglia; ook zijn vrouw Linda en dochters Anna en Sara staan op het podium. Er wordt gestreden om goodiebags, om het proeven van de gerechten die live gekookt worden en leuk: na afloop krijgt iedereen het Casa Caminita-receptenboekje vol favoriete Italiaanse familierecepten.

Op 18 februari is de avond in Club Hart, een makkelijk te bereiken studio (en gratis parkeren) net buiten de ring van Amsterdam. De inloop is tussen 19:00 en 20:00 uur en tickets bestel je hier. Bij FavorFlav kun je dus zelfs je kaartjes winnen. Ga daarvoor als een speer naar de Instagram van FavorFlav en laat weten met wie jij hier graag naartoe wilt (check hier de actievoorwaarden). Ben jij de gelukkige winnaar, dan begin je de avond met een lekker glas bubbels, mag je genieten van een delizioso Italiaans buffet en zit je front row.

Divertiti!

Bron: Amayzine & FavorFlav