Dit is het luchtbed dat je door de allerheetste zomers heen gaat slepen

Kijk, we kunnen het er nu over gaan hebben dat ik je doorstuur naar een Spaanse webshop op een website over Italië, maar dat gaat z’n doel voorbij. Ik wil – moet – je namelijk even dit grandioze luchtbed tippen, waar je niet alleen een dagje dertig graden op doorstaat, maar dat je komende zomer door elke hittegolf heen gaat slepen. Zowel thuis, als in Italië. Of Spanje. Wat jij wil.

Ten eerste is-ie hartstikke knap voor een luchtbed. Een soort opblaastoel uit de nineties-vibe met chique zwaai door de vichyruit. Hij is er in vier fijne pastelkleuren: roze, geel, lichtblauw en groen. Maar dan z’n USP: het is niet zomaar een luchtbed, maar een soort zwembadluchtbed.

Je kunt er dus mee te water, maar veel leuker is dat je ‘m als minizwembadje kunt gebruiken. Door de opstaande randen kun je ‘m vullen met ijskoud water en er pontificaal in gaan liggen, waar je ook bent op het droge. Zo raak je zelfs als zonnepaneel niet oververhit. Wel blijven insmeren, alstublieft. Er kan twee man op zolang je onder de 125 kilo blijft zitten en je drankje kan veilig mee aan boord, want er is een bekerhouder. Kijk die dames hieronder even het leven leven.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Flamingueo (@flamingueo)

Kost dat? €59,- voor je eigen draagbare Flotador tanning pool, die je scoort via het Spaanse Flamingueo. Dat heerlijke pastelruitje komt overigens op nog veel meer opblaasitems van de webshop terug, dus neus vooral nog even door daar.

Beeld: Flamingueo