Beloofd: deze muggenstekker is het beste antimuggenmiddel ter wereld

Warme zomers staan gelijk aan slapeloze nachten en benen die eruitzien als een omgeschoffelde moestuin. Ik loop momenteel zelfs met wallen en een soort Vesuvius op mijn voorhoofd vanwege een moordlustige mug die me met oorverdovend kabaal wakker hield vannacht. Ik ben namelijk een dommerd, want ik weet dondersgoed wat het allerbeste middel tegen muggen is, maar had het in mijn nieuwe huis nog niet aangeschaft. En goed nieuws: je kunt ‘m ook in Nederland kopen.

Vapona muggenstekker

Vapona anti-muggenstekker – € 19,99

Ik begrijp niet waarom ik ze in Nederland nog niet zelf ben tegengekomen, maar ze liggen in de schappen van Bol.com: de muggenstekkers van Vapona. Je schuift er een magisch tabletje in, steekt ‘m in het stopcontact en de zanzare weten niet hoe snel ze weg moeten komen. Wat erin zit kan ik je niet vertellen en dat hoeft ook niet, want ik durf met de hand op het hart te zweren dat dit ding het beste anti-muggen-middel is. Ter wereld. Ik heb afgelopen zomers in Italië geen enkele muggenbult gehad waarvan het plaats delict zich in mijn huis bevond.

Je hoeft overigens niet bang te zijn voor dodelijke dampen in je slaapkamer, want de regels in Nederland zijn streng en het apparaat is dus ook in Olanda goedgekeurd. Je merkt er precies niks van dat je levensredder aan het werk is, geen geur (niet in een doorgeluchte ruimte groter dan formaat bezemkast tenminste), geen geluid, niente. Ik ren zo even naar de winkel voor een nieuwe muggenstekker en bestel er hier gelijk een voor bij terugkomst, want óók ik ben blij dat ik nu weet dat hij ook thuis welkom is.