Action verkoopt nu een spotgoedkope pizzasteenoven

Pizza steenoven

Thuis pizza’s bakken is sowieso veel leuker dan bestellen of naar de super om de hoek gaan. Dat wisten ze bij onze collega’s en buongustai van FavorFlav al lang, die ons dit keer de BBGrill pizzasteenoven van Action tippen. En die zet je niet op tafel, maar op de barbecue.

Steenovenpizza op de barbecue

Yes, om deze pizzasteenoven te gebruiken zul je je naar buiten moeten verplaatsen. Gek in de winter? Nee joh! Winterbarbecue zijn sowieso de bom, en dicht bij zo’n oven krijg je het toch wel warm. En wat dacht je van al die Italiaanse tuinfeestjes die je straks in de lente en zomer kunt organiseren? Heb jij in ieder geval al geoefend met pizza’s bakken.

pizzaoven

De pizzasteenoven heeft een perfect formaatje en past daarom op vrijwel elke barbecue. Dankzij de hittebestendige coating kun je veilig bakken, zowel op houtskool als op gas. De bijgeleverde thermometer geeft precies aan wanneer de oven heet genoeg is om de pizza in te schuiven (met de pizzaschep die je er óók bij krijgt). En mocht je nou in een gekke bui zijn en geen zin hebben in pizza: je kunt er ook vis, vlees en groenten op bakken.

Voor slechts €49,95 kun je thuis lekker aan de pizzabak. Hebben? Je koopt ‘m (alleen online!) bij Action, en wel hier.

Bron: FavorFlav