Birra Moretti komt met nieuw Italiaans biertje Sale di Mare

Jaaa, als bierliefhebber kan ik hier natuurlijk behoorlijk enthousiast van worden. En al helemaal als het een merk is als Birra Moretti dat weer met iets nieuws op de markt komt; ik vind hun Pilsener (l’Autentica) namelijk zó lekker. Tip: hun alcoholvrije bier (Zero) is ook heel goed te doen.

Birra Moretti Sale di Mare

Hun nieuwste bier heeft de naam Sale di Mare gekregen en is ongefilterd, waardoor het licht troebel oogt. Leuk: ze hebben er zelfs Italiaans zeezout in verwerkt. Het resultaat is het ideale zomerbiertje, dus ik hoop dat veel horeca dit zal gaan serveren op het terras. Heerlijk fris, maar met 5,5 procent ook wel vol van smaak.

Mochten ze het trouwens niet in de horeca gaan schenken, dan haal ik het gewoon lekker zelf in huis: vanaf volgende week liggen ze namelijk in het schap, als blik en fles. Uiteraard is op de tap altijd verreweg het lekkerst, dus toch hoop ik het meest op de horeca. Lezen jullie mee? Hoppa, even een fust bestellen, dan beloof ik dat ik langskom om te borrelen.