Perfect cadeau voor de esma-fan: espresso martini-kaarsen

Als het buiten koud en donker is, steken we binnen het liefst zoveel mogelijk kaarsen aan. Nu ontdekten onze collega’s en buongustai van Favorflav een fantastische toevoeging aan ieders kaarsencollectie: Esma-kaarsen. Kaarsen in de vorm van een espresso martini dus.

Espresso martini-kaarsen

Dat kun je met recht een must-have noemen voor espresso martini-fans als ik. Nog een échte Esma erbij en die gure wintermaanden zijn helemaal zo vervelend nog niet. Wel oppassen dat je niet in je esma-siasme de kaars aan je mond zet in plaats van de cocktail. De vlam zou een duidelijk signaal moeten zijn, maar hé: ik weet niet hoeveel Esma’s jij op zo’n avond naar binnen werkt en in welke staat je dan bent.

Eén esma alstublieft

Leuk, denk jij. Maar waar kóóp je dit? Bij houwtje-touwtje.com! De kaars komt in een cocktailglas en is afgewerkt met een paar koffieboontjes. Hij ruikt overigens niet naar espresso martini: de kaars is geurloos. Voor € 16,95 is-ie van jou. Ik vind dit een topcadeau voor de decembermaand. Is het niet voor jezelf, dan is het wel voor een naaste Esma-lover. Want die kennen we allemaal wel, toch?

Bron: Favorflav