De mooiste streetstyle looks van Milaan Fashion Week SS24

Afgelopen week was ik in Milaan. Niet om een of andere modeshow te bezoeken, maar gewoon om de stad een beetje te ontdekken. Eén van mijn plannen was om een stop bij Bar Luce te doen – even vergetend dat die zich bevindt in Fondazione Prada en ik daar in het epicentrum van Milaan Fashion Week belandde. Nu liep ik zelf ook niet in mijn kloffie, maar wel gebukt onder een rugzak van tien kilo en flink toegetakeld door uren aan onvoorziene regen zonder jas of plu. Mio dio, wat hoop ik dat ik niet per ongeluk op de achtergrond van een kiekje ben beland van een van de duizend fotografen op dat slagveld. Poseren laten we liever over aan zij die er wél hoorden, waarvan akte in de vorm van deze verzameling streetstyle.

Want loeren naar modevolk, daar geniet ik dan weer wel erg van. Al leek het bij het gros van het publiek door de hele stad een beetje alsof ze een weekend in de Berghain hadden gepland, snap ik wel weer waarom ik nooit een spijkerbroek draag. Want waarom zou je dat doen, als je ook zo over straat kunt?!