Dit is het meest over de top vriendinnenweekend in Rome

Zin om totaal over de top gaan met een vriendinnenweekendje weg? Heb ik het antwoord voor je. Sofitel Rome Villa Borghese heeft een niet al te bescheiden pakketje samengesteld waarbij je over niets meer zelf na hoeft te denken. Hou je vast.

Vriendinnenweekend in Rome

De ingrediënten: drie nachten in het vijfsterrenhotel en een hele rits aan uitstapjes erbij inbegrepen. Daar hoort uiteraard wat culinairs bij, dus gaan jullie op pad voor aperitivo met local Lauren Caramico van Davvero Rome, die expert is op het gebied van eten en cocktails. Daarnaast leer je tijdens een Aperol Spritz-workshop bij Settimo alles over de iconische cocktail. Ook is er een tuintour met proseccoproeverij bij zonsondergang op de promenade van Villa Medici op de Pincio-heuvel en schuiven jullie ’s avonds aan voor een hoogstaand diner met Franciacorta-pairing.

Een beetje wellness hoort er natuurlijk ook bij, dus combineren jullie nog meer wijn met massages tijdens een EnoWellness experience. Een kunsthistoricus en tour guide nemen jullie mee op wijntrip, een wijnmaker loodst jullie door de wijngaard, dan volgt er een massage met druiven om even lekker te ontspannen (druk program!) en wordt er gegeten en gedronken van lokaal lekkers. Helemaal zen worden jullie tijdens de yogales in de tuinen van Villa Borghese.

Bloemendesigner Flavia Bruni verzorgt op een van de dagen een bloemenworkshop en tot slot moet er geshopt worden, dus staat de conciërge van het hotel voor jullie klaar met een lijst boutiques en designerworkshops. Die route kunnen jullie op eigen houtje doen, of vergezeld door een Italiaanse mode-influencer. De laatste optie vraagt wel om een extra duit in het zakje.

Duur grapje

Dat alles, zonder die influencer, kost jullie samen €5.900. Maar hé, je gaat me toch niet vertellen dat je dacht dat drie nachten in een superdeluxe Premium Luxury Room en daarbovenop ook nog eens allerlei activiteiten een koopje zou worden, toch?

Dus: heb je geld over of iets héél erg goed te maken binnen jullie vriendschap? Meer info opvragen en reserveren kun je doen via een mailtje aan Sofitel Rome Villa Borghese. Ikzelf droom even lekker verder.