Zo slaap je gratis op Sicilië én krijg je korting op je vliegticket

Sicilië gratis

Het lijkt erop dat de lang achtergestelde regio Sicilië z’n marketingmachine eindelijk warm heeft. Na een glansrol in de serie White Lotus komt het eiland nu met een aardige actie voor toeristen: een nachtje gratis in een Siciliaans hotel én 50% korting op je ticket ernaartoe.

Gratis slapen op Sicilië

Om meer mensen naar het paradijselijke puntje van Italië te trekken, is See Sicily in het leven geroepen. Wie een reisje naar Sicilië boekt via een van de aangesloten reisbureaus krijgt een voucher met leuke extra’s cadeau. Boek je minimaal twee nachten in een van de genoemde hotels, dan doet Sicilië er een nachtje gratis bovenop. Zo kun je zelfs tot twee nachten gratis slapen, als je er meer plant. Je kunt overnachten in negen verschillende steden, waaronder Palermo, Catania en Trapani.

Reizen voor de helft

Naast gratis slapen krijg je via het initiatief ook nog een excursie, guided tour of sessie duiken erbij en kost vervoer je de helft minder. Vanuit Europa krijg je 50 procent  korting op vliegtickets en zit je toevallig al ergens op het vasteland, dan wordt de ticketprijs voor je boottochtje gehalveerd. Die korting loopt op tot €100. Mooi meegenomen, niet? Wellicht nog leuk om te combineren met deze Italiaanse regio, die óók betaalt voor jouw bezoek.

Beetje haast is wel geboden, want de vouchers zijn beperkt. Een paar belangrijk spelregeltjes zijn dat je reis niet mag plaatsvinden in het piekseizoen (juli en augustus) en je vertrekdatum vóór 20 september 2023 is. En kan je reis door eigen toedoen niet doorgaan, dan is verplaatsen helaas geen optie. Boeken doe je via See Sicily.