Horoscoop: op deze Italodisco-klassieker moet jij nu dansen volgens je sterrenbeeld

Deze week helpt het universum bij het uitzoeken van jouw persoonlijke Italo-disco muziek, zodat je de sterren van de hemel kunt dansen. Zet dit nummer dan ook direct op repeat, of gebruik hem als wekker. De sterren liegen nooit.

Waterman (21 januari – 19 februari)

De Watermannen mogen als eerst de dansvloer op met het nummer Okay Okay – Pino D’Agiò. Dit nummer past bij hen omdat ze nog weleens moeilijkheden kunnen ondervinden in zich binden aan iets of iemand. En dat is precies waar Pini het in dit nummer over heeft: vertrouw niemand. En iets over dat hij brunettes voor ontbijt eet maar wat we daar precies mee moeten, geen idee.

Vissen (20 februari – 20 maart)

Aangezien Vissen kenmerkend geliefd zijn maar ook zacht en soms verlegen, past A far l’amore cominicia tu – Raffalla Carrà bij ze. Wat Carrà zegt is: ‘Als je de liefde wilt bedrijven, begin jij.’ Ook heeft ze het erover dat haar hart breekt, op een lekker deuntje, dat wel.

Ram (21 maart – 20 april)

Als Ram moet je nu direct Amore Disperato – Nada opzetten. De snelheid en de snelheid waarin Nada je vertelt terug te keren (E tornando) zal je vast aanspreken. Dit nummer is niet voor een voorzichtig persoon en daarom past het goed bij het sterrenbeeld Ram.

Stier (21 april – 21 mei)

Als Stier word je makkelijk verliefd en laat je die verliefdheid moeilijk los. Om deze reden past het nummer Sarà Perché ti amo – Ricchi E Poveri uitstekend bij je. Dit hele nummer gaat om het feit dat alles op z’n plek valt omdat je van iemand houdt.

Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Bij Tweelingen past Quale Idea – Pina D’Agio goed. Een klassieker die goed aansluit omdat ook hun hoofd vaak ook vol ideeën zit. Ook gaat dit nummer over een nogal wispelturige vrouw, een karaktereigenschap die veel Tweelingen zullen herkennen.

Kreeft (22 juni – 22 juli)

Als Kreeft past het nummer Gloria – Umberto Tozzi bij je. De beat zou bijna hetzelfde kunnen zijn als je hartritme. Dit nummer gaat over de aan kanker overleden Gloria Gorden en hoe zij in alles gemist wordt. Het is eigenlijk een veel sentimenteler nummer dan het ritme doet vermoeden. Aangezien Kreeften sterk emotioneel ontwikkeld zijn, weet je hiermee wel raad.

Leeuw (23 juli – 23 augustus)

Bij dit sterrenbeeld past Splendido Splendente – Donatella Rettore goed. Het gaat over sprankelend sprankelen en de armen van iemand. We weten allemaal dat er weinig sterrenbeelden zo sprankelend zijn als een Leeuw. Ook deze songtekst neemt een vreemde wending door het te hebben over een scherpe scalpel, maar daar ligt een Leeuw niet wakker van.

Maagd (24 augustus – 23 september)

Omdat Maagden nog wel eens plotseling en hopeloos verliefd kunnen worden past het nummer Pedro – Raffaella Carrà goed bij dit sterrenbeeld. Wie Pedro precies was doet er eigenlijk ook niet toe, helemaal niet als je op dit nummer zo uitstekend kunt dansen.

Weegschaal (24 september – 23 oktober)

Bij Weegschalen past het nummer Ti Sento – Matia Bazar goed. Hun warme en begripvolle karakter resoneert goed met de woorden die in dit nummer worden gezongen. Totale poëzie.

Schorpioen (24 oktober – 22 november)

Schorpioenen zijn vaak nachtbrakers en daarom past het nummer La Notte Vola – Lorella Cuccarini daar erg goed bij. Verliefd op het duister van de nacht. Volgens dit nummer en doorgaans ook volgens Schorpioenen kan de nacht niet lang genoeg duren.

Boogschutter (31 november – 21 december)

Boogschutters kunnen hun dansschoenen aantrekken voor het nummer Tanti Auguri van Rafaella Carrà. Dit nummer vertelt ons dat er geen haat en oorlog bestaat tussen de lakens. Een nummer gemaakt met een bepaalde drang naar vrijheid en avontuur, zoals Boogschutters dat ook hebben.

Steenbok (22 december – 10 januari)

Als Steenbok lijkt het nummer Felicita – Al Bano & Romina Power bijna voor jou geschreven. Blijdschap, de blijdschap van het alles wat het leven omvat. En liefde natuurlijk, de blijdschap die liefde kan brengen.