De beste Black Friday deals voor een Italiaanse keuken om jaloers op te zijn

Grappig hoe Black Friday eerst gewoon één dag was en er nu zelfs een hele week is voorafgaand aan Black Friday met hoge kortingen. Mij hoor je niet klagen, want zo heb ik genoeg tijd om te bedenken wat ik nu eigenlijk nodig heb, in plaats van dat ik impulsaankopen doe. Van een KitchenAid tot pastamachine; met deze gadgets voor een fijnere prijs tover jij je oer-Hollandse keuken om tot eentje waar een Italiaanse nonna jaloers op zou zijn.

12x keukengadgets met korting

Koffiemachine – De’Longhi

Onmisbaar in een Italiaanse keuken: de koffiemachine. Je kunt natuurlijk traditioneel in de weer gaan met een mokapotje, maar ’s ochtends met één druk op de knop je favo koffie krijgen is ook wel fijn. Deze van De’Longhi stond ooit in ons lijstje van beste koffiemachines.
De’Longhi Magnifica Smart – € 325,- in plaats van € 404,29 »

Keukenrobot – KitchenAid

Ook al ben je geen keukenprinses, een KitchenAid is altijd een goede investering. Je kunt er soep mee maken, het ding kan raspen, hakken en je kunt er zelfs ijs mee maken. Of als je in een goede bui bent, het deeg voor een Italiaanse torta. En zeg nou zelf: hij staat nog mooi in je keuken ook.
KitchenAid Artisan – € 389,02 in plaats van € 449,- »

Pastamachine – Philips

Dit gaat geheel tegen de Italiaanse principes in natuurlijk, want pasta hoor je vers met de handen te maken. Maar het geduld en de tijd hebben we nu eenmaal niet altijd. Met deze pastamachine kun je het deeg kneden en maak je met één druk op de knop spaghetti, penne of lasagnebladen. In één keer kan deze machine zo’n acht porties pasta op tafel krijgen.
Philips 7000 series pastamachine – € 220 in plaats van € 251,- »

Fonduepan – BOSKA

Wintersportsferen haal je in huis met een fonduepan. Deze matzwarte fonduepan met gietijzeren onderstel staat niet alleen mooi op tafel, maar is ook groot genoeg dat je nog zeven andere vrienden kunt uitnodigen voor een Italiaanse kaasfondue. Daarnaast maakt deze pan ook oliebollen en doet-ie ook aan chocoladefondues.
Boska Fondueset Nero – € 44,99 in plaats van € 49,99 »

Nespresso met koffiecups en melkopschuimer

Als je niet veel ruimte hebt voor een koffiemachine, dan is de minimachine van Nespresso een wereldwonder. Wél goede koffie, geen gedoe. Als je hem tijdens Black Friday koopt, krijg je er ook nog eens honderd koffiecups bij en een Aeroccino (een duurder woord voor melkopschuimer) bij voor maar vijftien euro extra.
Nespresso Essenza Mini met Aeroccino en koffiecups – € 114 in plaats van € 145,40 »

IJsmaker – Ninja

IJs maken is nog nooit zo makkelijk geweest en het toffe is dat je met deze ijsmachine zeven verschillende soorten kunt maken. Van yoghurtijs tot zelfgemaakt sorbetijs of een
romige gelato op z’n Italiaans.
Ninja Creami IJsmachine – € 270 in plaats van € 295 »

Aardappelpers – Borvat

Van sommige dingen verwacht je niet dat je het nodig hebt maar als je er eenmaal eentje hebt, wil je niet anders meer. Zo ook met een aardappelpers, die in Italië een schiacciapatate wordt genoemd. Wat kun je ermee? De beste zelf gnocchi maken bijvoorbeeld. Ook perst-ie knoflook, citroen en kiwi.
Borvat aardappelpers – € 17,49 in plaats van € 22,49 »

Pizzasteen – Foodiletto

Je kunt je eigen pizza gewoon afbakken in de oven, maar geloof mij: met een pizzasteen til je je pizza naar een hoger niveau. Zo’n pizzasteen past in je gewone oven en door deze te gebruiken, kan het vocht in je deeg veel sneller verdampen. Het resultaat? Zo’n kneitergoede knapperige pizzabodem.
Foodiletto Pizzasteen – € 29,95 in plaats van € 39,95 »

Melkopschuimer – Smeg

Als je fan bent van een sterke mokakoffie en deze wilt omtoveren tot een cappuccino, dan is een melkopschuimer je beste vriend. Daarnaast heeft deze van Smeg nog zo’n vijf andere functies en kun je er zelfs een warme choco in opwarmen. Na gebruik zet je hem gewoon in de vaatwasser.
SMEG Melkopschuimer – € 137,20 in plaats van € 145,75 »

Pastapan – Baumalu

Vergeet het gehannes met een deksel of vergiet als je de pasta wilt afgieten. Er zijn namelijk ook gewoon pastapannen met vergiet ín de pan. De tweede laag met gaatjes kun je er gewoon uit tillen zodat het water eruit loopt. Zeer makkelijk en een handige keukengadget voor de pastaliefhebber.
Baumalu RVS Pastapan – € 40,58 in plaats van € 50,98 »

IJsblokjesmachine – KitchenBrothers

Geen Aperol Spritz of Negroni is af zonder blokjes ijs. Binnen acht minuten maakt deze machine al zo’n negen ijsblokjes. Perfect tijdens de hete dagen in zomer 2024 of voor een goede cocktail met de feestdagen.
KitchenBrothers IJsblokjesmachine – € 94,99 in plaats van € 109,99 »

Vijzel – Navaris

Zin om je eigen pesto te maken? Dan komt deze vijzel met stamper goed van pas. Met een keukenmachine maak je misschien het snelst een pesto, maar met een vijzel smaakt het toch echt op z’n best. Ze doen het in Liguria niet voor niets met de hand.
Navaris vijzel met stamper – € 25,49 in plaats van € 29,99 »