Oh yes: je kunt nu limoncellocake kopen bij de Lidl

Goed nieuws voor alle limoncello-liefhebbers: Lidl verkoopt een verrukkelijke limoncellocake. Maak maar meteen even ruimte in je vriezer, want deze tip van onze collega’s en buongustai van Favorflav is lékker zeg.

Limoncellocake

Limoncello is wat mij betreft een klassieker die nooit verveelt. Van een klassiek shotje (wel een beetje jammer dat je van limoncello gruwelijke katers krijgt) tot limoncellotiramisu en wat dacht je van een Aperol sgroppino met limoncello; ik vind het allemaal even lekker. En weet je wat ook heel lekker is? Limoncellocake van de Lidl.

Heel veel Italiaanse producten liggen weer in de schappen van de Lidl. Buffelmozzarella, Peroni-bier, extra grote fusilli, Pecorino Romano; ik vind deze producten altijd echt het omrijden waard. Wat er ook mee naar huis gaat? Zo’n grote ronde limoncellocake!

Amarettocake

Je vindt de limoncellocake in het vriesvak van de Lidl. Er is ook een variant met amaretto te koop. De cakes kosten €5,49 per stuk. Extra lekker met een koud glaasje limoncello erbij. Enjoy! O, en als je dan toch bezig bent… probeer gelijk even de gewone tiramisu van de Lidl.

Bron: FavorFlav