Leuk uitje: Campari Cinema Nights in Amsterdam (en het is nog gratis ook!)

Met een spritz aan je lippen film kijken? Hoe gezellig klinkt dat? Onze collega’s en buongustai van Favorflav tippen de Campari Cinema Nights, georganiseerd door Campari. Onder het genot van onze favoriete spritz kun je op 13 en 20 juni kijken naar klassieke Italiaanse films als La Grande Bellezza en La Dolce Vita. De toegang is gratis en je krijgt ook nog eens een gratis spritz en popcorn!

De roots van Campari liggen in modestad Milaan waar Gaspare Campari in 1860 een likeur ontwikkelde die de wereld zou veranderen. De ingrediënten van deze bitterzoete drank zijn sindsdien een goed bewaard geheim gebleven. Campari werd niet alleen beroemd door zijn verrassende smaak, maar ook door de innovatieve markering en sterke link met kunst en film.

Campari Cinema Nights

Federico Fellini, de legendarische regisseur van La Dolce Vita’ maakte in 1984 zijn eerste commercial voor Campari. Sindsdien hebben talloze beroemdheden zoals Salma Hayek en Benicio del Toro hun naam verbonden aan het merk. Met de Cinema Nights fleurt Campari de Nederlandse zomer (even niet naar buiten kijken nu) op met een ode aan de Italiaanse cinema – en daar drinken we natuurlijk een Spritz bij.

Gratis toegang

En het goeie nieuws is: de Campari Cinema Nights zijn gratis te bezoeken, maar vooraf registreren is nodig per mail via PR@abrandnewday.nl. Mis deze unieke kans niet om de charme van de Italiaanse cinema te beleven onder het genot van een heerlijke Campari spritz. Stay tuned voor updates rondom de Campari Movie Nights 2024 op de website en social mediakanalen van Campari.

Data en locaties

  • 13 juni vanaf 20:00 uur, W-Hotel Amsterdam. Film ‘La Grande Bellezza’
  • 20 juni vanaf 20:00 uur, George Marina Amsterdam. Film: ‘La Dolce Vita’

Bron: Favorflav